Pravna obvestila

Varstvo osebnih podatkov

Upravljavec podjetje DHH.si d.o.o. (združuje blagovne znamke Domovanje.com, Domenca.com in Klaro) se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.obvladaj.net ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Če se naročite na prejemanje e-novic, soglašate, da vam lahko podjetja Skupine Klaro (Domovanje d.o.o., Domenca d.o.o., Klaro d.o.o.) ali tretja oseba, s katero ima sklenjeno pogodbo, pošilja e-poštna obvestila, ki lahko vsebujejo tudi komercialna sporočila. Seznanjeni ste in soglašate, da lahko pošiljatelj teh sporočil beleži podatke o tem, kateri uporabnik je prebral določeno e-poštno sporočilo in katere spletne povezave v sporočilu je odprl (kliknil). Soglašate, da lahko pošiljatelj tako pridobljene podatke uporablja za prilagoditev ponudbe in/ali vsebine bodočih e-poštnih obvestil.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani www.obvladaj.net so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu upravljavec ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako Skupina Klaro ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Skupina Klaro ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.obvladaj.net, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Skupine Klaro, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.