Kako začeti s pošiljanjem e-novic (brez začetnih stroškov)?

Pošiljanje e-novic je povezano z dodatnimi stroški, sploh kadar pošiljate sporočila večjemu številu strank. Strošek je običajno odvisen od števila poslanih e-mailov, še bolj pa se poveča, če morate za pomoč pri pripravi e-novice prositi programerja.

Če izberete orodje Dostavljalec, lahko e-novice pošiljate tudi popolnoma brezplačno. Pripravili smo namreč brezplačen paket FREE, ki vsebuje enostaven urejevalnik e-novic.

Izberite brezplačen paket

Razmišljate o tem, da bi začeli pošiljati e-novice? Za začetek lahko izberete brezplačen paket FREE. Paket FREE omogoča vse najbolj nujne funkcionalnosti e-mail marketinga. Z njim boste lahko:

  • uvozili seznam stikov,
  • uporabili e-mail predlogo, ki je prilagojena tudi za mobilne naprave,
  • kreirali in poslali e-mail kampanjo, ter
  • pregledovali najbolj pomembne podatke o uspešnosti poslane kampanje.

Ko dosežete zastavljene cilje: nadgradite svoj paket!

Dostavljalec paket FREE je mogoče kadarkoli nadgraditi v enega od plačljivih paketov. Pri tem ne izgubite nastavitev in podatkov starega paketa.

Na voljo so naročniški paketi z mesečno kvoto sporočil ter predplačniški paketi, kjer zakupite določeno število sporočil, ki jih lahko porabite kadarkoli želite. Naročniške pakete lahko plačujete mesečno ali letno – odvisno od vaših želja in potreb!

Vsi plačljivi paketi omogočajo tudi mnoge naprednejše funkcionalnosti: od A/B testov, samodejnih odzivnikov in sprožilcev, do nastavitev, ki izboljšajo dostavljivost vaših sporočil.

Enostaven urejevalnik e-novic

V Dostavljalcu za kreiranje in urejanje e-novic ne boste potrebovali pomoči programerja, oblikovalca ali naše podpore. Urejevalnik e-novic je resnično enostaven za uporabo in omogoča urejanje celotne e-mail predloge, besedila, slik, gumbov ipd. Oglejte si kratko video predstavitev, ki najlepše prikaže enostavnost urejanja:

Želite preizkusiti naše prijazno orodje za e-mail marketing?

Naročite brezplačen paket FREE in preizkusite, kakšne uspehe vam lahko prinesejo e-novice.

Podobni članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja